Лікарі розводять руками: у Мережі дізналися про останні результати обстеження Путіна

9 червня 2023, 09:45
Найближче оточення господаря Кремля попередили, що поліпшення чекати не доводиться, і є прогноз до погіршення здоров'я Путіна.
Путина
Стан здоров'я Путіна погіршується, пишуть у Мережі / фото: скріншот з відео

Кремлівський диктатор Володимир Путін отримав результати обстеження, і вони виявилися невтішними. Telegram-канал Генерал СВР, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки РФ, стверджує, що стан здоров'я російського президента продовжує погіршуватися, а лікування не допомагає.

"У президента знову був огляд лікарями та консультації по відеозв'язку з медиками, які беруть участь в лікуванні Путіна з іншої держави. Обговорювали результати обстеження, яке президент пройшов минулими вихідними. Нічого підбадьорливого для Путіна в результатах обстеження немає", - йдеться у повідомленні.

За даними каналу, хвороба Путіна прогресує. Одні з найкращих фахівців в світі в цій області не можуть нічого зробити, лікування не дає належних результатів.

відео дня

"Від президента не приховують інформацію про його реальний стан, звичайно, намагаючись ати надію, але це не сильно допомагає. Найближче оточення попередили, що поліпшення чекати не доводиться, і є прогноз до погіршення", - додали на каналі.

Що відомо про хворобу Путіна

У квітні генерал СВР писав, що лікарі змінили стратегію лікування російського диктатора Володимира Путіна, тому що попередні дві терапії не дали результату. Нові препарати дали несподівану "побочку" - у господаря Кремля нібито трапився нервовий зрив.

29 травня повідомлялося, що Путін викликав чергових медиків. Диктатор поскаржився на сильний тремор правої руки, "посмикування" верхньої повіки правого ока і сильне запаморочення. Потім господар Кремля нібито впав у ступор.

Раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін страждає через небезпечне захворювання. Медики у нього виявили рак крові. Про це повідомили в ЗМІ з посиланням на розмову з олігархом, який має тісні зв'язки з владою РФ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти