В Україні "задвухсотили" фізрука із Санкт-Петербурга

16 жовтня 2022, 01:30
До роботи в школі окупант служив, у нього було звання майора. Замість того, щоб проводити уроки дітям, росіянин вирішив взяти участь у захопленні України.
Вадим Сєдов
Вадим Сєдов ліквідований в Україні / Фото росЗМІ

На війні в Україні ліквідований вчитель фізкультури Вадим Сєдов, який працював у гімназії №631 у російському Санкт-Петербурзі.

Смерть Сєдова підтвердили в навчальному закладі. Де саме російський окупант знайшов свою смерть, не уточнюється, але відомо, що загинув він 5 жовтня.

До роботи в школі окупант служив, у нього було звання майора. Замість того, щоби проводити уроки дітям, росіянин вирішив взяти участь у захопленні України.

відео дня

Пропагандисти пишуть, що петербурзький учитель загинув "героїчно" при виконанні бойового завдання.

В Україні 'задвухсотили' фізрука із Санкт-Петербурга

Як повідомляв Главред, на війні в Україні ліквідували мобілізованого працівника мерії Москви. Повоювати він встиг недовго - 10 жовтня Олексій Мартинов став "двохсотим". Він керував одним з відділень уряду Москви. 23 вересня йому вручили повістку та, імовірно без обіцяної підготовки, відправили на фронт.

Тим часом мобілізований житель Башкирії отримав інфаркт під час зборів призовників в Саратові. Чоловіка на ім'я Рінат призвали в рамках "часткової" мобілізації 29 вересня та одразу відправили у військову частину під Саратовом без проведення медогляду. Зараз дружина 52-річного чоловіка намагається домогтися відстрочки для нього, сам він знаходиться в лікарні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти