У Кремлі чекають, коли Путін здохне, є 3 способи його усунення – Курносова

24 жовтня 2023, 09:58оновлено 24 жовтня 2023, 11:23
Диктатура в РФ не зміниться внаслідок виборів, її змінять силовими методами, вважає російська опозиціонерка.
Владимир Путин
У Кремлі чекають, коли Путін здохне, каже Курносова/ колаж: Главред, фото: скрін, УНІАН

Еліти країни-агресорки Росії чекають смерті російського диктатора Володимира Путіна, але самостійно щось робити для пришвидшення цього вони поки що не готові.

Диктатура в РФ може змінитися лише за допомогою силових методів. Таку думку висловила російська опозиціонерка Ольга Курносова, пише "Обозреватель".

"Мені здається, в елітах панує очікування, коли Путін здохне. Але від цього не легше, бо поки що вони не готові ніяк діяти. Подивимося. Але я не думаю, що будь-які зміни в Росії будуть пов'язані саме з цим голосуванням. Як і раніше, я вважаю, що зміни в такій диктатурі, яка сьогодні існує в Росії, можливі лише за допомогою силових методів", – зазначила Курносова.

відео дня

Вона додала, що ці силові методи можуть бути різними, і назвала три варіанти.

"Це може бути палацовий переворот, коли, умовно кажучи, Путіна грохнуть самі. Це може бути революція, можливо, зовнішній вплив внаслідок перемоги України або якась комбінація з цих трьох речей", – сказала російська опозиціонерка.

За її словами, палацовий переворот можуть підтримати, зокрема, вулиця і росіяни, які вже зараз воюють за перемогу України.

"Я ще й ще раз говоритиму, що поразка Путіна – це перемога простих росіян, бо для них це єдиний спосіб звільнити свою країну та самих себе від тієї диктатури, яка сьогодні сидить у них на голові", – підсумувала Курносова.

Чи скинуть Путіна в РФ

Раніше політичний аналітик Олександр Кочетков сказав, чому росіяни не скинуть Путіна. За його словами, у країні-агресорці Росії не будуть спішити усувати російського диктатора Володимира Путіна з поста президента. Усі, хто має можливості його усунути, очікують розв’язання ситуації з війною в Україні, щоб списати усе на Путіна.

Російський опозиційний правозахисник, засновник Gulagu.net Володимир Осєчкін зазначав, що Путін став особливо небезпечним. У нього стаються панічні атаки та несамовита агресія. За словами Осєчкіна, Путін по пів години проводить у ванній, щоб віддихатись, взяти себе в руки й контролювати свої дії.

Політичний аналітик Олександр Кочетков пояснив, чим ризикував Путін під час візиту до Китаю. За словами аналітика, Путін побоюється замахів на себе, тому поїхав до Китаю з певним ризиком. Також він недобре почувався через вік, хвороби і напругу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти