Погрожують Україні, але хочуть переговорів: політолог пояснив, чому Путін і Кремль впадають в істерику

27 липня 2022, 19:48
На думку Андрія Піонтковського, вся ситуація пов'язана з тим, що російський диктатор Путін хоче знищити Україну, проте побоюється за своє життя.
Путін Україна
Політолог пояснив, чому Путін і Кремль впадають в істерику / Колаж УНІАН

У Кремлі ненавидять і українців, і владу України, але тепер змушені бажати мирних переговорів. Таку думку висловив російський опозиціонер і політолог Андрій Піонтковський в коментарі "Апостроф TV".

"Власне, ця ненависть до українського народу, до заходу вимагає продовження війни, кричати, що він захопить Київ, Львів, Варшаву. А є й інша домінанта - власна безпека. Тут він прекрасно відчуває, що наполеонівські плани вже все впали, що йому потрібно терміново щось продати своєму народові як перемогу. Тому він і вимагає переговорів", - пояснив експерт.

На його думку, все пов'язано з тим, що російський диктатор Путін хоче знищити Україну, проте побоюється за своє життя.

відео дня

Політолог зазначив, що багато конкурентів Путіна розуміють, що Росія програє війну. Ось тому-то, каже Піонтковський, господар Кремля і не може відчувати себе в безпеці.

читайте такожУ РФ заговорили про "мирні переговори": цинічно закликають Україну визнати "територіальні реалії"

Переговори України і Росії

27 червня президент Володимир Зеленський заявив, що Україна буде готова до відновлення переговорів з Росією, коли Київ знову зможе діяти з позиції сили. Час для діалогу з Москвою ще не настав.

3 липня радник глави офісу президента Михайло Подоляк прокоментував ймовірність переговорів між Україною і Росією. Він перерахував умови для початку переговорів між Києвом і Москвою.

"Негайне припинення вогню. Виведення Z-військ з України. Повернення викрадених громадян. Видача військових злочинців. Механізм репарацій. Визнання суверенних прав України", - озвучив список Подоляк.

Російський політик і громадський діяч Леонід Волков вважає, що президент країни-агресора Володимир Путін ймовірно почне новий етап "спецоперації" в Україні. Це буде примус до перемир'я, яке дозволить оформити анексію, дасть паузу в кілька років для підготовки наступного етапу війни.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти