Нова "спецоперація" Путіна в Україні: російський політик розповів про наступні кроки диктатора

19 липня 2022, 10:15оновлено 23 липня 2022, 13:06
1368
Володимир Путін знову займеться шантажем. Оскільки "генерал Голод" не впорався із завданням, тепер на передову буде відправлений "фельдмаршал Холод".
Володимир Путін
Володимир Путін домагатиметься необхідного йому перемир'я за допомогою шантажу / Reuters

Президент країни-агресора Володимир Путін ймовірно розпочне новий етап "спецоперації" в Україні. Це буде примус до перемир'я, яке дозволить оформити анексію, дасть паузу в кілька років для підготовки наступного етапу війни. Таку думку озвучив російський політик і громадський діяч Леонід Волков.

За його словами, господар Кремля домагатиметься такого необхідного йому перемир'я за допомогою шантажу.

"Путін розуміє, що Україна на жодне перемир'я не піде. Громадська думка в Україні абсолютно однозначно вимагає від Зеленського продовження боротьби", - написав Волков в Twitter.

відео дня

Політик зазначив, що "ахіллесова п'ята Україна – залежність від Заходу".

"Ще б пак: війною знищено більшість економіки, драматично впали податкові надходження; воювати, без західного озброєння, теж нічим. Київ зараз не впорається без підтримки Європи, і це створює можливості для шантажу. Меседж Путіна в червні був дуже простий: "Дорогі Шольц, Макрон, Драгі — або ви натиснете на Зеленського і примусите його до миру, або я влаштую голод в Африці, ви отримаєте міріади біженців в Європі, і ваші уряди будуть зміщені праворадикалами (яких я сам і профінансую)", - написав Волков.

Путінський шантаж голодом не пройшов. Тепер "на передову буде відправлений фельдмаршал Холод". За словами Волкова, в найближчі місяці Путін постарається налякати європейців перспективою замерзнути в своїх будинках цієї зими.

Волков вважає, що цю зиму потрібно пережити, тому що якщо зараз поступитися Путіну, то ще через 6-8 років Європу майже напевно чекатиме "ядерна зима".

Також він звернув увагу на те, що Путін вдається до шантажу голодом і холодом не від хорошого життя.

"Його військова авантюра провалилася. Путін стрімко втрачає підтримку в Росії. Він теж розуміє, що у нього є хіба що 2-3 місяці, щоби зафіксувати перемир'я на вигідних умовах. Це будуть, ймовірно, найскладніші 2-3 місяці, але потім Путін остаточно програє. Він вже програв, звичайно, але зараз його треба дотиснути, не дати йому відповзти. Витримати його останній удар", - резюмував Волков.

Довідка. Леонід Волков - російський політик і громадський діяч, IT-фахівець, керівник передвиборного штабу Олексія Навального на виборах президента Росії 2018 року і згодом штабу "страйку виборців", який після закінчення виборів перекваліфікувався в мережу регіональних штабів Навального.

Як повідомляв Главред, адмірал у відставці Джеймс Ставрідіс - колишній головком військ НАТО в Європі - вважає, що війна Росії проти України, цілком ймовірно, підійде до кінця через чотири місяці-півроку і переформатується в "заморожений" конфлікт за типом Кореї.

Раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявляв, що перші перемоги України у війні проти Росії можна буде побачити вже найближчим часом - у серпні цього року.

"У серпні ви побачите, весь світ в принципі побачить перші перемоги України. Перший перелом", - зазначив розвідник.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти