"Вбиваємо мирних жителів": у Росії на камеру розповіли про те, що путінська армія робить в Україні

21 липня 2022, 13:08
У респондентів в Росії запитували, чи знають вони, що війська Путіна роблять в Україні. Троє опитаних відразу відповіли, що ті "вбивають мирних людей".
Росія
У Росії на камеру розповіли про те, що путінська армія робить в Україні / колаж УНІАН, Reuters

У Росії є дуже небагато людей, які називають напад російських військ на Україну війною, а не "спецоперацією", і переконані в тому, що путінська армія вбиває мирних українців. Це випливає з відеозапису вуличного опитування, яке провели в одному з російських міст.

У респондентів запитували, чи знають вони, що війська Путіна роблять в Україні. Троє опитаних відразу відповіли, що ті "вбивають мирних людей". Плюс вони розповіли - незважаючи на всю пропаганду Кремля ‒ про "ліквідацію нацистів" в Україні не йдеться.

"Ми вбиваємо мирних людей і відстоюємо інтереси купки продажних політиків. Говорять (про нацистів – Главред), але я в це не вірю. Якщо подивитися в Москві, центральній частині Росії, то впевнений, що нацистів буде стільки ж, скільки у всій "Європі"", – заявив росіянин.

відео дня
'Вбиваємо мирних жителів': у Росії на камеру розповіли про те, що путінська армія робить в Україні

"Ми вбиваємо мирних жителів, ведемо війну. Це амбіції нашого диктатора", - констатував ще один респондент.

'Вбиваємо мирних жителів': у Росії на камеру розповіли про те, що путінська армія робить в Україні

читайте також91% жителів України не вірять в Тезу "росіяни і українці - один народ": нове опитування

Нагадаємо, раніше, в березні нинішнього року, "Радіо Свобода" з посиланням на дані двох опитувань групи незалежних російських соціологів повідомляло - 71% населення країни-агресора, Росії, підтримує її напад на Україну і відчуває з цього приводу гордість, радість, повагу, довіру або надію.

Росіяни у віці від 35 років найчастіше висловлювали почуття гордості, поваги і надії, молодше 18 років — образи і розчарування. Двоє з кожних п'яти опитаних росіян висловлювали стурбованість війною. Респонденти від 25 до 44 років частіше за інших повідомляли про почуття тривоги і страху.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти