Стало відомо про розборки США з компанією, що залишила Північний потік-2

27 лютого 2021, 19:16
У компанії Baker Hughes почали внутрішнє розслідування, щоб з'ясувати ситуацію з наданням послуг проектам, до яких є питання у Вашингтона.
Північний потік-2
У однієї з найбільших у світі нафтогазових сервісних компаній Baker Hughes виникли проблеми через СП-2 / Reuters

Комісія з цінних паперів і бірж США розслідує продажі однієї з найбільших у світі нафтогазових сервісних компаній Baker Hughes. Слідство цікавлять проекти, які були пов'зані з американськими санкціями. Baker Hughes раніше вийшла з проекту Північний потік-2 і уникла американських санкцій. У корпорації почали розслідування через ситуацію, що склалася, повідомляє Reuters.

У звіті компанії йдеться про те, що розслідування продажів Baker Hughes було розпочато ще в грудні 2020 року. У Baker Hughes наразі не надали деталей про те, щодо яких конкретно проектів йде мова. Компанія серед інших юридичних осіб залишила проект Північний потік-2 через загрозу потрапити під американські санкції.

Крім того, в Baker Hughes вказали, що компанія вже проводить перевірку щодо того, чи могла її діяльність порушити правила, пов'язані з дотриманням вимог санкцій США.читайте такожОдин з найбільших світових страховиків кинув Північний потік-2 на півдорозі

У Baker Hughes підкреслили, що наразі тривають розслідування комісії з цінних паперів і бірж США і внутрішній розгляд. Коли конкретно завершаться ці процеси, в компанії не знають.

Довідка

Baker Hughes - це третя за масштабами нафтогазова сервісна компанія в світі. Попереду йдуть Schlumberger і Halliburton. Компанія надає послуги з оцінки запасів, буріння, облаштування родовищ. Baker Hughes працює в більш ніж 90 світових державах. Штаб-квартира юридичної особи знаходиться у Х'юстоні.

Північний потік-2 новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти