"Ситуація ахтунг": недобитий ЗСУ ТОПгенерал РФ потрапив у секс-скандал

4 листопада 2023, 16:37
1295
Опубліковано особисте листування дружини Михайла Теплинського, з якого стало зрозуміло, що вона зраджує своєму чоловікові.
Теплинський
Спливли деталі особистого життя генерала РФ Михайла Теплинського (на фото праворуч) / Колаж: Главред, Фото: rbc.ua

Стали відомі подробиці про особисте життя командувача ПДВ країни-агресора генерал-полковника Михайла Теплинського, який нещодавно потрапив під удар ЗСУ.

Видання РБК-Україна публікує особисте листування дружини Теплинського Наталії, з якого стало зрозуміло, що вона зраджує своєму чоловікові з його братом Дмитром.

"Анонімні джерела повідомили нашому виданню про злом сторінки Наталії Теплинської в соціальних мережах. Як і очікувалося, їм вдалося знайти цікаві подробиці з листувань дружини російського генерала", - йдеться в матеріалі.

відео дня
Теплинський
Михайло Теплинський з родиною / rbc.ua

Судячи з опублікованого діалогу Наталя і Дмитро помітно зблизилися. При цьому чоловік надсилає в месенджерах дружині брата свої відверті фото з оголеним тілом і публікує відверті фото Наталії Теплинської.

"Можливо, треба просто говорити, говорити і вимовляти", - пише своїй заміжній коханці Дмитро Теплинський.

"З ким говорити?", - запитує його партнерка по інтимному листуванню.

"Якщо хочеш, зі мною", - відвертою фліртує з нею Дмитро.

"Ситуація ахгунт", - відповіла дружина його брата.

Теплинський
Листування Наталії та Дмитра Теплинських / rbc.ua

Теплинський
Листування Наталії та Дмитра Теплинських / rbc.ua

"Судячи з цих листувань, можна припустити, що такі відносини "пара" підтримує вже не перший рік. І в такому випадку виникає питання, чи виховує своїх дітей генерал Михайло Теплинський?", - додає видання.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ потужно вдарили по штабу російських військ, де міг бути генерал Теплинський. У Мережі з'явилася інформація, що 1 листопада українські військові завдали удару по командному пункту окупантів угруповання "Дніпро", що знаходиться в Херсонській області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на ТОП-генерала РФ відкрили полювання: по штабу окупантів вдарили по наводці. У момент удару генерал Михайло Теплинський перебував на робочому місці і отримав поранення.

Нагадаємо, раніше заступник головнокомандувача Сухопутними військами РФ, генерал-лейтенант, герой Росії Олександр Матовніков з'явився на оголеному відео, яке виклали в мережі. Відповідний Відеоролик оприлюднив один з російських Telegram-каналів. На відео путінський генерал танцює на камеру без нижньої білизни.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти