Російський опозиціонер розкрив, чи вплине відхід Путіна на завершення війни

28 серпня 2023, 16:28
911
Шансів на те, що Путін відірветься від влади добровільно, не існує, вважає Ігор Яковенко.
Російський опозиціонер розкрив, чи вплине відхід Путіна на завершення війни
Експерт розповів, чи вплине відхід Путіна на ситуацію на фронті / колаж: Главред, фото: УНІАН, скріншот: відео

В інтерв'ю Главреду російський опозиціонер, журналіст і соціолог Ігор Яковенко розповів, чи вплине відхід Путіна від влади на прискорення завершення війни.

Опозиціонер вважає, що такий сценарій - це ненаукова фантастика. Путін ніякому Мішустіну владу не передасть. Ніякого наступника у Путіна не буває, не було і не буде. Те, що він на чотири роки передавав владу Медведєву, це було в іншій ситуації.

"Дав, що називається, потримати. Нічого іншого там не було. І потім, Медведєв - це абсолютно унікальний персонаж. Ця людина не здатна до самостійного життя - я не знаю, як він справляється з предметами свого одягу, але у всякому разі ніяких рішень у своєму житті він ніколи не приймав. І перебуваючи на вершинах російської влади протягом тривалого періоду, ця людина не змогла навіть своєї команди створити", - вважає Ігор Яковенко.

За його словами в нинішній ситуації ніяких шансів на те, що Путін відірветься від влади добровільно, не існує. Просто тому що Путін добре розуміє, що як тільки він здасть кому-небудь владу, на наступний день він буде або убитий, або його просто своєму суду зрадять, або передадуть в Гаагу.

"Тому що в російській традиції всі абсолютно біди країни, а Путін залишає країну в стані повної розрухи, будуть звинувачувати Путіна. Тобто так само, як Хрущов звинувачував Сталіна, Брежнєв звинувачував Хрущова, Горбачов - Брежнєва, Єльцин - Горбачова. Тобто будь-хто звинувачує у всіх проблемах попередника. І тут же Путін перетвориться на зрадника, злочинця - він це прекрасно розуміє. Тож ніякої передачі влади, ніякого наступника просто не буде", - вважає Яковенко.

Дивіться інтерв'ю Ігоря Яковенка Главреду про мобілізацію в Росії:

Нагадаємо, що експерт назвав, хто і коли може підняти заколот в Росії. Ігор Яковенко спрогнозував, коли військова верхівка в РФ може перестати підтримувати Володимира Путіна.

У Путіна зробили заяву щодо загибелі Пригожина і причетності Кремля. Для підтвердження загибелі ватажка ПВК Вагнер Євгенія Пригожина потрібні експертизи, офіційних результатів наразі немає, сказав Дмитро Пєсков.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти