Рогозіну загрожує параліч через осколок в шийному хребці

26 грудня 2022, 10:59
Ексглава Роскосмосу Дмитро Рогозін готується до операції.
Дмитро Рогозін
Дмитро Рогозін поранений і готується до операції / @Rogozin

Ексглава Роскосмосу Дмитро Рогозін, який потрапив під обстріл у день свого народження в окупованому Донецьку, готується до операції. Йому загрожує параліч.

"Я лежу, готуюся до операції ... Осколок в шийному хребці. Залишати не можна через можливий параліч. І витягувати теж проблема. Думають, як витягти осколок", — сказав він російському пропагандистському ресурсу ТАСС.

Ексглава Роскосмосу не повідомив, де саме буде проходити операція. Однак раніше з'являлася інформація про те, що Рогозіна перевозять до Москви.

відео дня

Поранення Рогозіна внаслидок вибуху в Донецьку

У тимчасово окупованому Донецьку ввечері 21 грудня пролунав вибух у ресторані "Шеш-Беш", де відзначав день народження колишній глава Роскосмосу Дмитро Рогозін.

Удар по готелю було завдано близько восьмої години вечора.

Колишній глава Роскосмосу отримав осколкове поранення м'яких тканин голови, проникаюче осколкове поранення сідниць, а також проникаюче осколкове поранення лівого стегна.

"Приліт" стався через 10 хвилин після того, як в ресторані з'явився так званий "глава уряду ДНР" Віталій Хоцінко.

У ДПСУ повідомили, що українські прикордонники встановили місце перебування Рогозіна та передали координати товаришам по зброї. Прикордонники підкреслили, що нагадали росіянину, що порушення державного кордону України тягне за собою відповідальність.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти