Подробиці вибуху в Донецьку: Рогозіна "вирахували" прикордонники

22 грудня 2022, 13:28
Українські прикордонники встановили місце перебування Рогозіна і передали координати товаришам по зброї.
Дмитро Рогозін
Дмитро Рогозін отримав поранення в результаті вибуху в Донецьку / antiseptic.livejournal.com

Стали відомі подробиці вибуху в ресторані Донецька, в результаті якого постраждав колишній глава Роскосмосу РФ Дмитро Рогозін.

Українські прикордонники встановили місце перебування Рогозіна і передали координати товаришам по зброї. Про це йдеться в повідомленні ДПСУ.

Прикордонники підкреслили, що нагадали росіянину, що порушення державного кордону України тягне за собою відповідальність.

відео дня

"Днями Державна прикордонна служба встановила, що громадянин РФ Рогозін Д.незаконно перетнув український кордон і знайшла його місце перебування на тимчасово окупованій Росією території в Донецькій області. Особисто вручити протокол порушнику прикордонники не змогли, тому даній особі його "передали" під час святкування ним дня народження небайдужі товариші", - йдеться в повідомленні.

У ДПСУ додали, що закликають росіян не порушувати українське законодавство, адже відповідальність для порушників обов'язково настане.

Поранення Рогозіна в результаті вибуху

Раніше стало відомо про те, що в тимчасово окупованому Донецьку ввечері 21 грудня прогримів вибух в ресторані "Шеш-Беш" , де відзначав день народження колишній глава Роскосмосу Дмитро Рогозін.

Удар по готелю було завдано близько восьмої години вечора.

Колишній глава Роскосмосу отримав осколкове поранення м'яких тканин голови, проникаюче осколкове поранення сідниць, а також проникаюче осколкове поранення лівого стегна.

"Приліт" стався через 10 хвилин після того, як в ресторані з'явився так званий "глава уряду ДНР" Віталій Хоцінко.

Читайте більше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти