Путіна потрібно повністю усунути від влади, інакше будуть серйозні наслідки – Моравецький

31 травня 2022, 17:00
Україна не може програти війну, в іншому ж разі російський диктатор "задушить" Європу погрозами і шантажем.
Путіна потрібно повністю усунути від влади, інакше будуть серйозні наслідки – Моравецький
Путіна потрібно повністю усунути від влади, інакше будуть серйозні наслідки, заявив Моравецький/ Reuters, скрін з відео

Російського диктатора Володимира Путіна потрібно повністю усунути від влади. Якщо ж цього не зробити, він продовжить застосування грубої сили з боку РФ до інших держав.

Про це заявив прем'єрміністр Польщі Матеуш Моравецький, пише Sky News. За його словами, Росія завжди буде погрожувати іншим державам і шантажувати їх.

"Путін завжди буде нам загрожувати і шантажувати. Звичайно, ми хотіли б, щоб його повністю усунули (від влади – ред.), він є грубою силою, а Росія є наддержавою", – заявив польський прем’єрміністр.

Моравецький додав, що якщо Україна програє війну, то іншим державам Європи не уникнути загроз і шантажу з боку Путіна. І в такому разі "вся Європа більше не буде у безпеці".

Раніше повідомлялося, що у Раді безпеки Росії почали звинувачувати Польщу, нібито вона починає захоплювати території на Заході України. З такою заявою виступив секретар Ради безпеки Росії Ніколай Патрушев.

Нагадаємо, раніше глава Чечні Рамзан Кадиров вирішив, що з Україною "питання закрите", і пригрозив вдарити по Польщі. Він заявив, що Польща може стати наступною мішенню агресії РФ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти