Небайдужі поляки допомогли українцю знайти загублені гроші, які він хотів вислати родині

26 листопада 2021, 20:03
Чоловік, своєю чергою, написав листа подяки та переслав до місцевого комісаріату поліції.
Гаманець, гроші
Українець у Польщі забув гроші на заправці / pixabay

Позитивна кінцівка неприємного інциденту – український заробітчанин у Польщі через власну неуважність втратив кілька тисяч злотих. Суму знайшли небайдужі місцеві жителі, і того ж дня відшукали власника, повернувши йому все.

Історія сталася в місті Жирардув, недалеко від Варшави. 48-річний українець загубив кошти, які мав переказати родині на Батьківщині. Тому чоловіка розчулила допомога. Він написав листа подяки і переслав до місцевого комісаріату поліції, розповідає In Poland.

Оскільки чоловік точно не знав, як здійснити таку транзакцію, він вирішив запитати про це працівників найближчої заправки. На заправці українцю пояснили, що йому слід звернутися на пошту або в банк. Після цього чоловік пішов у невідомому напрямку, випадково залишивши на АЗС зароблені кошти.

відео дня

На щастя, працівник заправки вчасно відреагував і звернувся в поліцію. Він переказав правоохоронцям всю історію. Співробітники Головного управління повітової поліції в Жирардуві переглянули відео з камер спостереження, і вже через кілька годин знайшли власника суми, повернувши йому гроші.

Небайдужі поляки допомогли українцю знайти загублені гроші, які він хотів вислати родині
Чоловік написав листа подяки і переслав до місцевого комісаріату поліції / фото: inpoland.net.pl

Українці в Польщі: останні новини

  • Українському заробітчанину в Польщі на голову наїхало авто. Його доставили в лікарню у свідомості, але з великою крововтратою.
  • П'яного українця в Польщі переслідували п'ять машин поліції. Патрульні наказали водієві зупинитися, однак той лише додав газу. Українця змогли "загальмувати" тільки через 8 міст.
  • До цього в Польщі, в місті Тарчин, п'яний українець шокував поліцію - він потрапив у ДТП, і алкотестер показав 5 проміле алкоголю в його крові. Один з поліцейських зазначив, що за 19 років служби ще такого не бачив.

Цього літа в країнах Євросоюзу був зафіксований пік затребуваності українських трудових мігрантів. Зокрема, відбулося зростання кількості вакансій майже в 2 рази

У топі країн, в яких зажадані українські трудові мігранти – Польща, Чехія, Німеччина, Литва і Латвія. У топі зажаданих вакансій в основному Робочі спеціальності: сантехніки, електрики, зварювальники та різнороби.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти