Потужна атака БПЛА на аеродром Міллерово в РФ: прогриміло понад 16 вибухів, деталі

20 липня 2024, 08:04оновлено 20 липня, 08:47
1370
У районі злітно-посадкової смуги і стоянок російських військових літаків на Міллерово зафіксовано пожежу, пише моніторингова група Кримський вітер.
Міллерово
Дрони атакували аеродром Міллерово і нафтобазу в Ростовській області / Колаж: Главред, фото: Кримський вітер

У Ростовській області країни-агресора Росії прогриміли вибухи у районі військового аеродрому Міллерово. Зафіксовано пожежу на околицях злітно-посадкової смуги, а також локацій, де перебуває бойова авіація окупантів. Місцеві жителі чули понад 16 вибухів.

Як повідомляє Кримський вітер, 20 липня вибухи прогриміли поблизу населеного пункту Долотинка і в районі нафтобази, яка також потрапила під удари безпілотників.

Місцеві жителі нарахували понад 16 вибухів.

відео дня

Також відомо про пожежу в районі злітно-посадкової смуги та стоянок російської бойової авіації на Міллерово.

Дивіться відео наслідків атаки на аеродром Міллерово:

Міллерово
У районі аеродрому Міллерове зафіксовано пожежу / Скриншот Главред

Аеродром Міллерово

Аеродром Міллерово - військовий аеродром у Ростовській області, розташований за 5 кілометрів на північний захід від міста Міллерово. Об'єкт належить до населеного пункту Долотинка.

Аеродром не використовували в період із 2009 до 2014 року. 1 січня 2014 року там було відновлено 31-й винищувальний авіаційний полк. Туди відправили винищувачі Су-30СМ. Аеродром Міллерово використовувався і для ударів по Україні. 25 лютого 2022 року на тлі повномасштабної війни ЗСУ вдарили по аеродрому і знищили щонайменше один Су-30, пише Вікіпедія.

Вибухи на позиціях окупантів Росії - головні новини за темою:

Дрони атакували ППО в окупованому Маріуполі 16 липня - зокрема, прогриміло близько 5 вибухів. В одному з районів був тимчасовий блекаут.

Пізніше головком ЗСУ Сирський показав, як росіяни збили "всі ATACMS". Ударом було уражено ворожий зенітний ракетний комплекс С-300.

18 липня окупанти поскаржилися на атаку морських дронів у Севастополі. Були чутні вибухи в районі Козачої бухти. Загарбники задіяли вертоліт.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти