Кремль охопив страх через Путіна і війну в Україні, в РФ "закрутять гайки" - ISW

1 грудня 2023, 07:57
3927
Путін зібрався будувати свою інформаційну кампанію на внутрішній політиці і критиці західного світу, вважають аналітики Інституту вивчення війни.
Путін, війська РФ
У Кремлі бояться, що на вибори Путіна погано вплинуть провали окупантів Росії в Україні - ISW / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, Міноборони РФ

Кремль побоюється негативного впливу провалів російських окупантів на війні проти України на президентські "вибори" у Росії 2024 року. Чиновники зібралися посилити цензуру в країні через "побоювання" того, що росіяни, які виїхали за кордон, спробують дискредитувати "виборчий" процес. Про це заявили в вмериканському Інституті вивчення війни.

У зведенні ISW йдеться про те, що Кремль побоюється впливу провалів військ РФ у війні проти України на президентську кампанію. Її Путін зібрався будувати на внутрішній політиці і критиці заходу.

Як стверджують аналітики, чиновники РФ також хочуть посилити цензуру в країні. Вони бояться нібито дискредитації виборів з боку росіян, які поїхали.

відео дня

Вибори Путіна в Росії 2024

У країні-окупанті Російської Федерації навесні 2024 року мають відбутися вибори президента. Володимир Путін займає пост глави держави з 2000 року, з перервою на період з 2008 по 2012 рік, коли країну очолював Дмитро Медведєв.

Згідно з даними Reuters, Путін піде на новий 6-річний термін. Офіційно він про це поки не оголосив.

У Кремлі стурбовані виборами Путіна, відзначали аналітики американського Інституту вивчення війни. За їхніми оцінками, адміністрація побоюється протестів родичів мобілізованих. Також влада намагається заспокоїти тих, хто виступає проти військових рішень Путіна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти