Командування РФ тримає в заручниках сім'ї окупантів РФ, які воюють в Україні - ГУР

30 травня 2022, 11:24
Командування західного військового округу вже наказало примусово виселити зі службових квартир кілька сімей військовослужбовців.
Росіянин
Російські окупанти в Україні / facebook.com/Mikokuk

У західному військовому окрузі Росії сім'ям офіцерів заборонили залишати територію країни, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається в інформації, оприлюдненій у Telegram, у разі відмови окупантів від виконання бойових завдань, їхніх дружин і дітей погрожують переселяти в депресивні регіони Далекого сходу РФ.

"Командування західного військового округу вже наказало примусово виселити зі службових квартир кілька сімей військовослужбовців 332 окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил і протиповітряної оборони. Дружини вертолітників вирішили відпочити за кордоном, поки їхні чоловіки наносять ракетні і бомбові удари по мирному населенню України на Слобожанському напрямку", - зазначили в розвідці.

читайте такожРашисти влаштували штурм на трьох напрямках: виходять на околиці Сєвєродонецька

Раніше повідомлялося про те, що втрати бойовиків "ДНР", яких кидають на передову проти ЗСУ, досягають 60% особового складу.

Бойовики вимагають провести ротацію і забрати їх з передової. Скаржаться на погану підготовку і великі втрати.

Дивіться онлайн новини Донбасу

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти