"Боїться, адже летить у безодню ганьби": Незворов розповів, навіщо Путіну двійники

14 квітня 2022, 17:30оновлено 14 квітня 2022, 18:04
За словами публіциста, двійники - люди, які можуть замінити Путіна на окремих заходах або там, де буде телезйомка на дистанції до 150 метрів.
'Боїться, адже летить у безодню ганьби': Незворов розповів, навіщо Путіну двійники
Володимир Путін / Reuters

Відомий російський репортер і публіцист Олександр Невзоров вважає, що у диктатора РФ Володимира Путіна напевно є двійники. Про це Невзоров сказав в інтерв'ю журналісті Олесі Бацман.

"Це двійники, які двійниками виглядають на відстані 100-150 метрів, для якихось офіційних заходів, коли нікого поруч не виявиться", - сказав публіцист.

Незворов пояснив, що двійників не приваблюють для серйозних зустрічей зі світовими лідерами, інтерв'ю або відеозвернень. Інакше різницю відразу помітять.

"Це не ті люди, які можуть замінити його в розмові, інтерв'ю, на зустрічах. Ні, це, скажімо так, бутафорські фігури непридатні для близького розглядання", – додав він.

Невзоров зазначив, що використання двійників – стандартна практика серед політиків.

"Ну, боїться він дико замахів. Ну, боїться він власних снайперів. Він всього боїться, тому що прекрасно зараз розуміє, в яку безодню летить. У безодню ганьби і мороку", – йдеться в коментарі Невзорова.

читайте такожПовна аналогія з Україною: Невзоров показав головну газету СРСР у день вторгнення до Чехословаччини

Нагадаємо, раніше Олександр Невзоров говорив, що масові вбивства окупантами мирних жителів у Київській області можуть боком вилізти президенту РФ Володимиру Путіну.

"Мільйони людей прокидаються і заходять в свої смартфони, щоб прочитати всього два слова. "Путін мертвий" - це те, що, хочуть побачити в заголовках абсолютно все. На жаль, якщо вірити його прессекретарю Пєскову, президент РФ перебувати в хорошому психологічному стані. Це він говорить про людину, за наказом якої вже загинули десятки тисяч людей і знесені з лиця землі міста", - заявив Невзоров.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти