Ворог готує масштабний наступ на Луганщині - ОВА

18 червня 2022, 20:52
Росія продовжує здійснювати спроби захоплення траси Лисичанськ-Бахмут.
Луганська обалсть
На Луганщині ворог готує наступ / Сергій Гайдай

Генштаб РФ наказав перекинути всі резерви на захоплення населених пунктів Луганської області, йдеться в заяві голови Луганської ОВВА Сергія Гайдая в Facebооk.

"Чекаємо в найближчі дні великих наступів в Луганській області. Росіяни кинули всі резерви на Сєвєродонецьке та Бахмутське напрямки. Намагаються встановити повний контроль над обласним центром", - підкреслив Гайдай.

Він також додав, що Росія продовжує здійснювати спроби захоплення траси Лисичанськ-Бахмут. Але у них нічого не виходить й вони масово гинуть.

відео дня

Нагадаємо, раніше луганський губернатор Сергій Гайдай писав - інформація про те, що в промисловій зоні Сєвєродонецька в районі заводі "Азот" заблокована група українських військовослужбовців - чистої води фейк російських пропагандистів.

читайте такожСценарій Донецька і Луганська: окупанти РФ у травні планують на Херсонщині " референдум "щодо " ХНР"

"Інформація про блокування заводу "Азот" ‒ брехня, поширювана російськими пропагандистами. Всі інші описані "деталі" - хвора фантазія. Наші тримають промзону Сєвєродонецька і знищують росармію в місті", ‒ писав чиновник.

До того роспропагандисти закинули фейк про те, що США нібито розробляли в українських біолабораторіях віруси, серед яких була і мавпяча віспа.

За словами російських пропагандистів, нібито необережний персонал лабораторії вже під час проведення "спецоперації" розбив пробірку з вірусом, після чого мільйони українських біженців "рознесли" віспу по Європі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти