Знищено командувача разом з генералами: ЗСУ розбили окупантів РФ під Херсоном

18 березня 2022, 18:55
ЗСУ завдали удару по аеропорту Чорнобаївки, де окопалися окупанти.
війна, вторгнення, ЗСУ
ЗСУ завдали удару по окупантам під Херсоном / Фото Reuters

В аеропорту Чорнобаївки (Херсонська область) українські військові знищили командний пункт загальновійськової армії Південного військового округу окупантів РФ.

В результаті загинув командир окупаційної армії, повідомив на брифінгу радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович.

"Аеродром в Чорнобаївці, який росіяни використовують під свій командний пункт і місце збору літаків, в черговий раз порадував нас результатом. Збройні Сили України знову завдали удару по аеропорту Чорнобаївки. За попередніми даними, знищили передовий командний пункт 8 загальновійськової армії Південного військового округу РФ", - сказав Арестович.

За його словами, це напрямок, який відповідав за ОРДЛО - створення і постачання "збройних сил" так званих "Л/ДНР", які були частиною військової машини фашистської Росії.

"За попередніми даними, командувач цієї армії загинув. Можливо, не тільки він, а ще кілька генералів. Інформація уточнюється", - додав Арестович.

читайте такожВантаж 200 для Башкирії: ЗСУ ліквідували комбрига окупантів РФ

Раніше повідомлялося, що в ході бойових дій зі Збройними силами України був ліквідований командир полку ВДВ з Костроми полковник Сергій Сухарєв.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти