Україна битиме по складам та базам вбивць у Росії - Подоляк

28 квітня 2022, 14:24оновлено 29 квітня 2022, 11:22
Зокрема, радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у своєму твіті послався на свіжу, ранкову заяву Державного секретаря США Ентоні Блінкена.
Подоляк, ракета
Михайло Подоляк / Колаж Фото УНІАН

Влада України буде захищати свою країну від російської військової агресії будь-якими способами - в тому числі ударами по складах і базах Росії. Про це написав на своїй сторінці в Twitter радник керівника офісу президента Михайло Подоляк.

Чиновник дав зрозуміти, що світ вже визнає за Україною права на удари у відповідь по РФ, оскільки українці вже 64-й день тримають оборону, даючи відсіч російським загарбникам.

"Україна повинна сама вирішувати, чи наносити удари по військових об'єктах. Росія напала на Україну і вбиває мирних громадян. Україна захищатиме себе будь-яким способом, в тому числі ударами по складах і базах вбивць в РФ. Світ це право визнає", - написав Подоляк

читайте такожУкраїні вирішувати, чи переносити війну на територію Росії - держсекретар Блінкен

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що держсекретар США Ентоні Блінкен виступив з резонансною заявою в Сенаті.

"Україна повинна сама вирішувати, чи завдавати удари по російських військових об'єктах, заявив Блінкен. Росія напала на Україну і вбиває мирних громадян. Україна захищатиме себе будь-яким способом, зокрема ударами по складах і базах російських вбивць. Світ це право визнає", - сказав керівник Держдепу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти