"Ротація на орків той світ": ЗСУ знищили дві батареї РФ на Чернігівщині

18 березня 2022, 14:46
Захисники Чернігова відбили дві спроби просування російських військових.
'Ротація на орків той світ': ЗСУ знищили дві батареї РФ на Чернігівщині
/ Facebook/kommander.nord

Захисники України знищили комплекс радіоелектронної розвідки "Торн" та командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи російських окупантів.

Про успішні дії бійців ЗСУ повідомляється на сторінці оперативного командування Північ в Facebook.

"17 березня, поблизу Чернігова було виявлено розташування ворожого комплексу РеР "Торн" та командно-спостережного пункту БТГр. А сьогодні на світанку українські захисники з числа військ оперативного командування Північ побажали оркам "Доброго ранку", знищивши зазначені об'єкти", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Також за минулу добу захисники Чернігова відбили дві спроби просування російських військових: знищені ворожі БМП, танк і бронеавтомобіль "Тигр", втрати особового складу ворога уточнюються.

Підрозділи Збройних сил України завдали артилерійського удару по артилерії противника, знищивши дві ворожі батареї, а також точкові удари по великій кількості техніки та особовому складу, що здійснювали ротацію.

"Ротація орків на той світ пройшла успішно", - додали в ЗСУ.

читайте також"Зайшли з тилу": спецназ ЗСУ розгромив скупчення російських військ

Раніше повідомлялося про те, що авіаційні підрозділи 960-го штурмового авіаційного полку 4-ї армії ЗС РФ зазнали значних втрат. Тривають випадки подання рапортів на звільнення через небажання брати участь у бойових діях в Україні.

Також ЗСУ завдали значних втрат підрозділам зі складу 252-го мотострілецького полку Західного військового округу, що ведуть бойові дії в районах міст Харкова та Ізюма.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти