Перекидають війська з Білорусі до Росії: окупанти готуються наступати на схід України - Генштаб

31 березня 2022, 14:26
Ворожі війська продовжують роботу над перегрупуванням своїх військових підрозділів.
війська Росії
Російські окупаційні війська / Reuters

Росія проводить роботу з перегрупування частини своїх військ для того, щоб організувати наступ на територію України. Росіяни на поїздах перекидають військові підрозділи з Білорусі на російську територію. Про це заявили в Генеральному штабі Збройних сил України.

Згідно з даними військового командування, окупаційні сили РФ проводять маневри з перегрупування, щоб надалі здійснити наступ у Східній операційній зоні.

Зокрема, встановлено, що ворог перекидає частини своїх військ і техніки з республіки Білорусь на територію російської держави на поїздах.

відео дня

"Ворог вживає заходів щодо перегрупування та формування угруповань збройних сил Російської Федерації з метою ведення наступу в Східній операційній зоні. Зафіксовано перекидання частини військ і техніки ворога з території республіки Білорусь на територію Російської Федерації залізничним транспортом", - підкреслили в Генштабі.

Раніше в МВС заявили, що Росія стягує війська до кордонів України. Як розповів радник міністра Вадим Денисенко, потрібно готуватися до наступу в напрямку Харківської та Київської областей, а також Донбасу.

Також повідомлялося, що у Курській області зосереджена величезна кількість застарілої військової техніки РФ, яку забрали зі складів. Її боєздатність невідома.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти