Потужні вибухи на Львівщині: ракети влучили по Бескидському тунелю, є постраждалі

1 червня 2022, 23:27оновлено 2 червня 2022, 00:12
За інформацією очільника області, вибухи прогриміли у Стрийському районі.
ракета
У Львівській області прогриміли вибухи / Фото УЕІАН

Увечері в середу, 1 червня, у Львівській області пролунала серія потужних вибухів, повідомив у Telegram очільник області Максим Козицький.

За інформацією очільника області, вибухи прогриміли у Стрийському районі. Вибухи пролунали під час повітряної тривоги у Львівській області.

"Попередньо: ракетний удар по об'єкту транспортної інфраструктури. Дві особи поранені. Інформації про загиблих наразі немає.",- заявив Козицький у своєму Telegram-каналі.

"Окупанти завдали ракетного удару по Бескидському залізничному тунелю, який проходить через Карпати у Львівській області", - повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

Війна в Україні

Як повідомляв Главред, 24 травня радник глави офісу президента Олексій Арестович розповів, що росіяни у Сєвєродонецьку хочуть зробити "новий Маріуполь". За його словами, противник має перевагу в артилерії і авіації в Сєвєродонецьку. Однак у Лисичанську та Сєвєродонецьку ситуація загалом керована.

Вже наступного дня Арестович заявив, що Україна програла російській армії за темпами.

В Американському інституті вивчення війни вважають, що наступ російських окупантів для захоплення Сєвєродонецька може початися найближчими днями. Армія РФ направить всі свої зусилля на відрізання двох основних магістралей в Сєвєродонецьк на Донбасі і штурм міста.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти