Значно просунулися вперед: ЗСУ звільнили 13 населених пунктів на Луганщині

29 листопада 2022, 19:31
Тепер на деокупованих територіях необхідно провести розмінування.
ВСУ, війна, українські військові
ЗСУ звільнили 13 населених пунктів на Луганщині / 59 ОМПБр Якова Гандзюка (ілюстративне фото)

Українські військові контрнаступають по всій лінії фронту. ЗСУ просунулися вперед у Луганській області та звільнили 13 населених пунктів. Про це заявили в Луганській ОВА.

Тепер ці всі території необхідно розміновувати і зробити придатними до нормального життя місцевих жителів.

"В даний час деокуповано 13 населених пунктів в Луганській області. Так що незабаром тут необхідно буде провести розмінування, щоб безпечно надавати соціальні послуги жителям і відновлювати роботу базових систем життєзабезпечення", - сказав перший заступник голови Луганської ОВА Олексій Смирнов.

Війна Росії проти України

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що країна-агресорка Росія зараз намагається знайти способи змусити Україну погодитися на "коротке перемир’я". Проте це банальна маніпуляція – виграний час ворог хоче використати на свою користь і підготуватися до потужного наступу. Таке "коротке перемир'я" тільки погіршить ситуацію, каже Зеленський.

Раніше заступник міністра оборони України, генерал-майор у відставці Володимир Гаврилов заявив, що Збройні сили України можуть зайти в Крим до кінця грудня, а вся війна з Росією закінчиться навесні 2023 року. За його словами, Україна ніколи не перестане битися до перемоги, попри ядерну загрозу з боку РФ.

У Пентагоні відзначали, що взимку ініціатива на полі бою буде на боці України і ЗСУ не дадуть окупантам перепочинку. Україна продовжуватиме підривати логістику російських військових.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти