Зляться, що українці їздять по світу: росіяни в безсилій люті крадуть магніти з холодильників - СБУ

3 червня 2022, 13:38оновлено 3 червня 2022, 14:49
Військові путінської армії настільки здичавілі, що крадуть все підряд в тимчасово окупованих містах і селах України - навіть магніти з холодильників
Окупант
Росіяни в безсилій злобі крадуть магніти з холодильників-СБУ / ua.depositphotos.com і Reuters

Агресори з Росії впали в повну крайність і вже від безнадії крадуть навіть сувеніри-магніти з холодильників в будинках українців. Відповіду розмову окупанта з сім'єю перехопили і опублікували співробітники СБУ.

Агресор в телефонній бесіді пашить злістю і скаржиться на те, що українці живуть настільки добре, що регулярно подорожували по всій Землі і привозили з вояжів сувеніри-магніти, а потім вішали їх на холодильники.

Окупант розповідає, що не стримався і вкрав кілька таких магнітів. Він скаржиться родині-мовляв, українці могли бувати в Італії, Китаї, Франції. Крім того, загарбник розповів, що йому вдалося з-під носа у товаришів по службі вкрасти сумку з жіночою косметикою (кремами) і десять кавоварок. Але зберегти вкрадене йому не вдалося - і все воно згоріло.

відео дня

"Рашист дуже цим хвилюється. Але ми б радили йому більше думати не про косметику, а про те, чи взагалі повернеться він додому. Тому що мертвому ні припарка, ні крем не допоможе", - з іронією написали співробітники СБУ.

читайте такожУ Росії заявили про перехоплення над Чорним морем літака США

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що російські солдати готові вбивати своїх генералів, які змушують їх йти в наступ. Про це свідчить чергове перехоплення розмови, опубліковане Службою безпеки України.

У Донецькій області контрактники РФ ледь не розстріляли свого генерала Валерія Солодчука і його охорону, які приїхали, щоб придушити бунт і змусити "відмовників" продовжувати воювати.

"У нас батарея практично вся у відмову пішла. Він почав стволом махати, стріляти: "я, каже, вас завалю, якщо ви не поїдете туди! "І все. Тут пацаненок: "Іди, каже, Валі!". Він гранату, чеку висмикнув, каже: "Ну давай, застрели мене! Разом підірвемося тут". Весь. Там і спецназівці на нас теж стволами тикати почали, ми на них стволами. Коротше, мало не перестрілялися всі. Він у свій бобик сів, поїхав", - розповідав своїй дружині російський загарбник.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти