Захисники України знищили Урагани, з яких РФ планувала бити по мирних українцях

6 липня 2022, 14:10
Окупанти завезли свої РСЗВ Ураган і всю необхідну техніку в дуже зручне для себе, як вони думали, місце. Але прорахувалися. Їх знайшли бійці ССО України.
РСЗВ Ураган
Завдяки українським військовим окупанти залишилися без Ураганів / скріншот

Бійці Сил спеціальних операцій знищили кілька одиниць РСЗВ Ураган, з яких російські окупанти планували бити не лише по позиціях українських захисників, а й по мирному населенню.

"Окупанти завезли свої РСЗВ "Урагани" і всю необхідну техніку для їх експлуатації в дуже зручне для себе, як вони думали, місце. І як це вже, нажаль, традиційно готувались обстрілювати позиції сил оборони. І що найжахливіше - гатити по мирному населенню", - йдеться у повідомленні третього окремого полку СпП імені князя Святослава Хороброго в Facebook.

Однак завдяки українським військовим окупанти залишилися без Ураганів.

відео дня

"Розвідавши розташування пріоритетних цілей техніки противника, оператори ССО України передали кілька "привітань" з дронів і далі коректували вогонь нашої артилерії", - розповіли українські військові.

Як повідомляв Главред, в ніч на 5 липня українські захисники знищили склад боєприпасів російських окупантів на Луганщині. Боєприпаси загарбників детонували близько двох годин. Зазначається, що ворожий склад з боєкомплектами розташований в Кадіївці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти