"Є ракетний запас": ЗСУ повідомили про плани росіян атакувати енергосистему України

3 вересня 2023, 14:59
Російські окупанти продовжать завдавати масовані ракетні удари по Україні, вважає Наталія Гуменюк.
'Є ракетний запас': ЗСУ повідомили про плани росіян атакувати енергосистему України
Чи можуть окупанти знову атакувати енергосистему України / колаж: Главред, фото: УНІАН, Міноборони РФ

Начальниця Об'єднаного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк зазначила, що судячи з аналізів, росіяни мають переконання, що масовані ракетні удари були ефективними.

Як повідомила Гуменюк для 24 каналу, цілком ймовірно, що російські окупанти продовжать завдавати масовані ракетні удари по Україні. У них є ракетний запас та вони мають можливість його поповнювати.

"Треба свідомо підходити до загроз, які можливі. Вони не обов'язково здійсняться, але вони можливі. Об'єктивно кажучи, ракетний запас у них є. І можливість поповнювати його також є. Окупанти мають і повітряні ракетоносії, і ракетоносії морського базування", - наголосила Гуменюк.

відео дня

Всі факти стверджують, що окупанти можуть вдатися до таких атак. Також вони постійно шукають нові способи впливу та тиску. Українські військові ретельно це відстежують та готуються до захисту від цих загроз.

Ракетна атака РФ

Нагадаємо, що у ЗСУ попередили про можливі масовані атаки РФ по Україні. Повітряні сили готуються до посилення атак. Сьогодні ми маємо таке різноманіття засобів ППО, якого немає у всьому світі, але для повного захисту цього мало.

2 вересня у Кривому Розі Дніпропетровській області прогриміли вибухи. Після цього в місті оголосили повітряну тривогу. Пізніше глава Криворізького району Євген Ситниченко повідомив, що в місті успішно відпрацювала ППО.

Окупанти вдарили "Калібром" по підприємству на Вінничині. Ракети росіяни запустили з акваторії Чорного моря. Один "Калібр" вдалося знищити, інша ракета влучила в одне з приватних підприємств.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти