ЗСУ зажмурили священика-окупанта під Бахмутом

26 січня 2023, 13:12
Окупанта ліквідували 22 січня, повідомив OSINT-експерт і розслідувач Іраклій Комахідзе.
Ліквідований окупант
Ліквідований окупант / t.me/OSINTGeorgia

На війні в Україні 22 січня був ліквідований священик РПЦ, який воював на боці російських окупантів.

"Небесний взвод священиків" поповнився новим членом - ієромонах Дамаскін (Денис Волін) з Шуйської єпархії Іванівської області зажмурився під Бахмутом, повідомив OSINT-експерт і розслідувач Іраклій Комахідзе.

"Волін очолював відділ по взаємодії з козацтвом Шуйської єпархії, керував пошуковим і козачим загоном "Православна дружина благовірного князя Олександра Невського" при чоловічому монастирі", - поділився розслідувач.

відео дня

Нагадаємо, раніше українські захисники ліквідували 27-річного сержанта російської окупаційної армії Артема Столбова. До потрапляння на війну в Україну житель Пермського краю практично на всіх фотографіях в соцмережах "світився" вічно п'яним. Загарбник воював проти України як мінімум кілька місяців і навіть встиг отримати "нагороду" за вбивства українців.

Також повідомлялося, що Збройні Сили України ліквідували російського окупанта Сергія Франка. Загарбник воював проти України з червня. "Вантажем 200" став на території "ЛНР". Російські пропагандисти пишуть, що Франко рвався на фронт з перших днів російського вторгнення в Україну, але був включений до списку з четвертого разу.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти