ЗСУ звільнили Сумщину від російських агресорів - губернатор

8 квітня 2022, 06:17
Як окремо уточнює губернатор Живицький, територія Сумської області не безпечна, оскільки існує вкрай багато замінованих і необстежених ділянок.
танк, ЗСУ
З Сумщини ЗСУ вигнала всі російські війська - губернатор / Reuters

Територія Сумської області повністю вільна від російських окупантів. Про це на своїй сторінці в Facebook Керівник Сумської обласної Військової адміністрації Дмитро Живицький.

Він стверджує, що численні вибухи, які чують жителі регіону ‒ результат роботи рятувальників і вибухотехніків, які знешкоджують залишені російськими військовими боєприпаси.

Також Живицький рекомендує водіям ні в якому разі не з'їжджати на узбіччя, не користуватися лісовими дорогами і не підходити до знищеної техніки або колишніх місць стоянок окупантів.

відео дня
ЗСУ звільнили Сумщину від російських агресорів - губернатор

читайте такожПід Сумами окупант спеціально переїхав батьків з сином

Нагадаємо, раніше радник керівникам офісу президента Олексій Арестович говорив, що українці в Сумах здійснили справжній подвиг. Практично без військових підрозділів, тільки з територіальною обороною, їм вдалося зупинити елітні танкові дивізії військ Росії.

Їх партизанська війна відрізала поставки окупантам, в результаті чого загарбники вийшли з регіону раніше, ніж заявили про відхід з Київської та Чернігівської областей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти