ЗСУ на Півдні знищили командний пункт російського спецназу і понад 20 одиниць техніки

25 липня 2022, 06:35
Захисники України зменшили вороже військо на 66 росіян, п'ять танків, дві самохідні гаубиці, три бронемашини, ПТРК Фагот і безпілотник Мерлін-ВР.
Український військовий
Українські військові зменшили кількість окупантів та ворожої техніки / Фото УНІАН

Українські військові на південному напрямку знищили командно-спостережний пункт 785-го окремого загону спецпризначення Нацгвардії противника та склади з боєприпасами.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь на сторінці у Facebook.

Також ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ ліквідували 66 російських солдатів і знищили п'ять танків, дві самохідні гаубиці Гвоздика, протитанковий ракетний комплекс Фагот, три бронемашини і дев'ять автомобілів.

відео дня

Крім того, українські сили ППО поблизу села Іванівка Миколаївської області ліквідували ворожий безпілотник Мерлін-ВР.

Повідомляється, що окупанти в районі Іванівки намагалися проводити повітряну розвідку, але завдяки точній роботі зенітно-ракетного підрозділу розвідка припинена, а сам БПЛА знищено.

Довідка. Мерлін-ВР був представлений в РФ у вересні 2021 року. Його розробляв Смоленський НДІ сучасні телекомунікаційні технології. БПЛА призначений для розвідки. Заявлялося, що безпілотник гібридний, тому при виконанні завдань він може перейти на електротягу, щоби стати беззвучним.

Дивіться новини Миколаєва онлайн:

Як повідомляв Главред, у Харківській області бійці Збройних сил України знищили батальйонно-тактичну групу російських окупантів зі складу 423 мотострілецького полку (в/ч 91701, Наро-Фомінськ, Московської області). Ворожий підрозділ входив до складу 4 гвардійської танкової Кантемирівської дивізії.

Крім того, в районі села Зеленотропинське Херсонської області ракетно-артилерійськими підрозділами Збройних сил України в ході виконання вогневих завдань знищено батарею ЗРК С-300 російських окупантів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти