Усе перетворилося на попіл: вогонь знищив половину села в Харківській області

6 вересня 2024, 02:12
236
У Харківській області в селі Студенок знищено будинки через лісову пожежу, яка перекинулася з Донецької області.
лісова пожежа знищила село Студенок у Харківській області
Лісова пожежа знищила село Студенок у Харківській області / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео

У Харківській області сталася дуже сильна лісова пожежа. Вогонь охопив село Студенок і знищив практично половину населеного пункту. Про це заявив начальник Слідчого управління ГУ Національної поліції в Харківській області Сергій Болвін. У Мережі з'явилося відео з моторошними кадрами знищеного села.

Вогонь спалив або пошкодив 308 будинків, а це майже половина населеного пункту. Правоохоронці досліджують кожен сантиметр території, обходять кожен двір і використовують дрони.

"Знищено або пошкоджено полум'ям тут 308 будинків - це майже половина села. Згоріла й будівля старостату. Наразі фіксуємо руйнування та збитки, працюємо з тими, хто втратив житло. Щоб отримати статус постраждалих, люди звертаються до поліції", - сказав Болвінов.

відео дня

Відомо, що ця пожежа почалася в лісгоспі в Донецькій області. Через сильні пориви вітру з боку Святогірська вогонь перекинувся на Студенок.

Дивіться відео про лісову пожежу в Харківській області:

пожежа в Харківській області
У Харківській області через лісову пожежу згоріла половина села / фото: скріншот

Вибухи в Харкові - останні новини за темою

Раніше повідомлялося, що в Харкові зафіксовано 10 прильотів РФ. Удень 1 вересня росіяни завдали близько 10 ударів по Харкову, станом на зараз уже 28 поранених. Деталями трагедії поділився голова Харківської ОДА Олег Синєгубов. Ворог ударив по Палацу спорту, також атаковано торговий центр у Салтівському районі та територію біля Гідропарку в Київському районі.

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський жорстко відреагував на обстріл Харкова. Президент наголосив на важливості залучення світових лідерів для зупинки російського ракетно-бомбового терору території України.

Пізніше з'явилося відео з моментом удару по Харкову. У Харкові збільшилася кількість постраждалих унаслідок ворожих ударів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти