Ворог вийшов з Броварського району на Київщині, ЗСУ проводять зачистку

1 квітня 2022, 10:26
У Броварах переносять блокпости, але місто залишається готовим до оборони. Крім того, ЗСУ проводять розмінування території.
українські військові
Українські військові почали зачистку Броварів / Фото Reuters

Російські війська вийшли з Броварського району Київської області. Збройні Сили України переходять до зачистки та розмінування населених пунктів.

Про це розповів мер Броварів Ігор Сапожко в ефірі національного телемарафону UAразом.

"Російські окупанти залишили весь Броварський район, і на сьогодні буде проводитися певна зачистка Збройними силами України", - зазначив він.

відео дня

За його словами, в самому місті переносять блокпости, але Бровари залишаються готовими до оборони.

Багато жителів повернулися в місто. Рівномірно відновлюється робота малого та середнього бізнесу: відкриваються компанії, магазини, павільйони.

"Місто починає жити своїм життям. Тому що у нас був надійний захист Збройних сил України, тому ми завжди говорили про те, що все спокійно, все добре", - додав Сапожко.

читайте такожПенсіонерка впала на коліна і дякувала Богові, що місто звільнили ЗСУ: в Мережі з'явилося потужне відео

Як повідомляв Главред, в Міноборони Британії опублікували свіжі дані розвідки, згідно з якими Чернігів і Київ піддаються постійним авіаційним і ракетним ударам попри заяви Росії про зниження активності в цих районах.

Журналіст Юрій Бутусов заявив, що Збройні Сили України здобули історичну перемогу над російськими окупантами в битві за Київ. На 36-й день війни настав переломний момент - ворог був відкинутий з Житомирської траси, загроза оточення столиці усунена.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти