У ВР оцінили ініціативу українських айтішників, що рекламують вакцинацію

9 грудня 2021, 15:01
У ході кампанії MGID планує охопити аудиторію у понад 10 млн користувачів Інтернет.
У ВР оцінили ініціативу українських айтішників, що рекламують вакцинацію

Одна з відомих українських ІТ-компаній днями оголосила про запуск соціальної рекламної кампанії на тему вакцинації. В MGID вирішили використати свою глобальну рекламну платформу задля демонстрації українцям повідомлень про щеплення, різновиди вакцин та їх особливості, про що "Главред" розповів CEO MGID Сергій Денисенко.

"Ми вирішили, що коли маємо потужності охоплювати мільйонні аудиторії, для яких розробляємо та демонструємо рекламу наших замовників, то чому б не скерувати всі ці наші потужності й на підвищення обізнаності українців стосовно щеплення.

Це наш соціальний проект у партнерстві з МОЗ і щире бажання допомогти українцям бути більш освіченими з питань вакцинації проти Covid-19. Адже міфів про вакцини сьогодні більше, ніж про НЛО. Цьому треба протистояти, із цим треба шукати можливості боротися", - зауважив Сергій Денисенко.

відео дня

У ході кампанії MGID планує охопити аудиторію у понад 10 млн користувачів Інтернет. І вже зараз офіційну інформацію МОЗ про щеплення та точки вакцинації по кілька сотень разів на добу демонструють українцям одразу 30 тис. різних інтернет-порталів.

У ВР оцінили ініціативу українських айтішників, що рекламують вакцинацію

Заступниця голови Комітету ВР з питань охорони здоров’я Оксана Дмитрієва, коментуючи вчинок українських айтішників, зауважила, що саме дезінформація стримує процес вакцинації українців. А тому подібні ініціативи бізнесу - важливі.

"Навколо вакцинації від коронавірусу є дуже багато міфів. Люди здебільшого бояться не самого щеплення, вони бояться наслідків. Зараз в мережі чимало відео та дезінформації про щеплення, де розповідають про можливе безпліддя, якісь зміни в ДНК та багато іншого.

Тому, дійсно, говорити потрібно не лише про важливість вакцинації, альтернативи якій не існує, але й розвінчувати міфи. Людям варто доносити інформацію про види вакцин, які є, про їхні відмінності, … давати повну інформацію про можливі реакції. І чим більше джерел цієї інформації – тим легше нам буде розвінчати міфи та конспірологічні теорії", - сказала вона.

В MGID, своєю чергою, вірять в те, що їх кампанія допоможе багатьом громадянам прийняти правильне рішення - на користь щеплення та здоров’я.

"Ми готові й надалі допомагати країні у боротьбі з антивакцинальними фейками. Віримо, що широка доступність офіційної інформації про вакцини сприятиме росту показників щеплення", - додав Сергій Денисенко.

Нагадаємо, що боротися з дезінформацією про вакцини Україні допомагає також і ЮНІСЕФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти