У МВС створили сайт для пошуку полонених і вбитих солдатів армії РФ під час вторгнення в Україну

27 лютого 2022, 13:44
2693
Інформацію про російських військових можна отримати або зателефонувавши на гарячу лінію, або на сайті. При цьому дуже багато вбитих складно впізнати.
полонений
Для пошуку іформації про військовополонених створили спеціальний сайт / Фото 200rf.com

Міністерство внутрішніх справ України створило сайт для пошуку російських солдатів, які вторглися в Україну, а в результаті потрапили в полон або були вбиті.

Сім'ї військових можуть дізнатися про долю своїх рідних на сайті РФ200.

"Тут ми оперативно будемо розміщувати фото і відео, які ми отримуємо з поля бою. Якщо ваші родичі або знайомі знаходяться в Україні та беруть участь у війні проти нашого народу - тут ви зможете отримати інформацію про їхню долю", - йдеться на сайті.

Зазначається, що дуже багато вбитих складно впізнати. Тому на сайті будуть публікувати фото і відео, щоби була можливість впізнати за непрямими ознаками. Інформація оновлюється постійно.

Крім того, в Україні розпочала роботу "гаряча лінія" для родичів солдатів-окупантів.

У МВС створили сайт для пошуку полонених і вбитих солдатів армії РФ під час вторгнення в Україну

На гарячу лінію для родичів російських окупантів вже телефонують сотні людей, які розшукують своїх близьких, повідомили в Міноборони України.

Зазначимо, станом на 27 лютого втрати особового складу російської армії за три доби війни РФ проти України склали 4300 осіб. Ці дані озвучила заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

Як повідомляв Главред, Національна поліція України повідомила, що в Харкові почастішали випадки, коли російські солдати, не бажаючи більше воювати, самі здаються в полон ЗСУ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти