У Лимані окупанти "передислокувалися" в пакети або в полон - Міноборони

1 жовтня 2022, 20:53оновлено 1 жовтня 2022, 23:57
Майже всі російські війська, дислоковані в Лимані, були успішно передислоковані, жартують в Міноборони.
У Лимані окупанти 'передислокувалися' в пакети або в полон - Міноборони
Окупанти передислокувалися в пакети або полон / t me zsuwar

Велика частина російських військ, які перебували в місті Лиман у Донецькій області, здалися в полон або "передислокувалися" в мішки для трупів.

"Дякуємо "Міністерство оборони" Росії за успішну співпрацю в організації навчань "Ізюм 2.0". Майже всі російські війська, дислоковані в Лимані, були успішно передислоковані або в мішки для трупів, або в український полон. У нас до вас одне питання: чи хочете ви повторення?",- йдеться в повідомленні Міноборони нашої країни в Twitter.

Звільнення Лиману

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Збройні Сили України підняли український прапор на в'їзді в Лиман Донецької області. Відео бійці опублікували 1 жовтня в мережі.

На відео наші захисники закріпили український прапор на міській стелі в Лимані.

"1 жовтня. Розгортаємо наш державний прапор, встановлюємо на нашу землю. Лиман. Все буде Україна", - каже боєць.

Зазначимо, російські генерали вже почали влаштовувати публічні розбірки через втечу окупаційних військ із Лиману Донецької області.

Із критикою на керівництво Міноборони РФ обрушився колишній командувач 58-ї армії генерал-лейтенант Андрій Гурулєв, який є депутатом Держдуми. Істерику він влаштував в ефірі пропагандистського токшоу на росТВ.

Главред повідомив про те, що ЗСУ заявили, що звільнення силами оборони України Лиману Донецької області відкриває захисникам дорогу на Сватово, Кремінну та Сєвєродонецьк на Луганщині. Українські війська прорвали оборону професійної армії окупантів БАРС та здобули серйозну психологічну перемогу.

Читайте також

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти