У Криму побили дружину та доньку українського активіста

3 січня 2021, 21:37
Напад було скоєно прямо біля будинку Олега Приходька.
У Криму побили дружину та доньку українського активіста
У Криму побили чоловік і дочку Олега Приходька

В окупованому Криму невідомі побили дружину та доньку українського активіста Олега Приходька прямо біля їхнього будинку, повідомив у Facebook лідер ВО Свобода Олег Тягнибок.

"В окупованому Криму здійснено напад на дочку і дружину ув'язненого Кремля Олега Приходька. Невідомі жорстоко побили жінок біля їхнього будинку за підтримку Олега", – написав Тягнибок.

За його словами, в політсилі вимагають офіційної реакції уряду України на подію.

Арешт Олега Приходька в Криму:

  • Як раніше писав Главред, Олега Приходька 9 жовтня російські силовики затримали і вивезли разом з дружиною. Протягом доби місцеперебування активіста залишалося невідомим.
  • Адвокат активіста Назім Шейхмамбетов стверджує, що затриманого мають намір звинуватити в "тероризмі" і "незаконному виготовленні вибухових речовин".
  • У лютому в будинку Приходька селі Оріхове Сакського району пройшли масштабні обшуки. У активіста вилучили українську символіку, прапори партії Свобода, червоно-чорні прапори, портрет Степана Бандери, техніку та домашні CD-диски. Тоді Приходька відправили на допит до Сімферополя.
  • 29 грудня військовий суд у російському місті Власиха залишив під арештом Олега Приходька. Він перебуватиме в СІЗО Ростова-на-Дону до 16 березня 2021 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти