У Кривому Розі чоловік вистрілив собі в голову і вижив

2 листопада 2021, 10:27
Чоловік був п'яний та вистрілив собі в район скроні. Потерпілого госпіталізували. Він був у свідомості й навіть просив закурити. Його стан середньої тяжкості.
У Кривому Розі чоловік вистрілив собі в голову і вижив
Чоловік хотів вчинити самогубство і вистрілив собі в голову / скріншот

У Кривому Розі 43-річний чоловік, який працював охоронцем у приватній фірмі, спробував вчинити самогубство. Він вистрілив собі в голову, але залишився живий, його госпіталізували.

Інцидент стався 1 листопада в квартирі на території Металургійного району. Чоловік 1978 року народження був п'яний та вистрілив зі стартового пістолета, переробленого під травматичну зброю. Постріл припав в район скроні, але чоловік промахнувся, передає Telegram-канал Свои.

Закривавленого чоловіка виявила мати з подругою. До цього він подзвонив і сказав, що збирається вкоротити собі віку.

відео дня

Жінка викликала швидку. Постраждалого забрали до лікарні. Він був у свідомості й навіть просив закурити.

Криворіжець незаконно зберігав перероблену зброю. Правоохоронці виявили та вилучили пістолет STALKER М906 калібру 9 мм та гумові кулі, передає ТСН.

У поліції уточнили, що чоловік отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований в міську лікарню № 2 з діагнозом: вогнепальне поранення скроневої ділянки справа. Стан чоловіка середньої тяжкості. Всі обставини з'ясовуються.

Як повідомляв Главред, в навчальному центрі Десна в Чернігівській області сталося самогубство - військовий строкової служби застрелився, коли перебував на посаді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти