У Києві та ще трьох областях прогриміли потужні вибухи: перші подробиці

20 травня 2022, 08:51оновлено 20 травня 2022, 10:21
Вранці у п'ятницю, 20 травня, в Україні оголосили повітряну тривогу. Очевидці повідомляють про вибухи у столиці, на Київщині, Житомирщині та Хмельниччині.
ракетний обстріл Києва
Вранці 29 травня на підльоті до Києва помітили ракету / Фото УНІАН, Reuters

Вранці в п'ятницю, 20 березня, в Київській області та Києві пролунали потужні вибухи. Перед цим у столиці, області та багатьох інших областях України була оголошена повітряна тривога.

Користувачі в соцмережах пишуть, що спочатку було видно ракету. Потім були чутні вибухи. За деякими даними, працювала система ППО.

Офіційної інформації поки немає.

відео дня

Так виглядає небо поруч Києвом зараз:

У Києві та ще трьох областях прогриміли потужні вибухи: перші подробиці

А це карта повітряних тривог по Україні:

У Києві та ще трьох областях прогриміли потужні вибухи: перші подробиці

Жителі Житомирщини також повідомляють про вибухи в області. Кажуть, що "прильоти" були у місті Малин. Також повідомлялося про вибухи у Хмельницькій області. Офіційних коментарів влади поки немає.

Зазначимо, під ранок 20 травня російські окупанти атакували Харків. Вибухи в декількох районах міста пролунали близько третьої години ранку. Перед цим у Харкові оголосили повітряну тривогу. Як пише Харків Life, повідомлення про вибухи почали з'являтися о 3:08, о 3:33 атака відновилася.

Пізніше були опубліковані наслідки "прильоту". На кадрах вдалині видно пожежу і дим. Про деталі обстрілу міста поки не повідомляється.

У Києві та ще трьох областях прогриміли потужні вибухи: перші подробиці
Ракетний обстріл Харкова рано вранці 20 травня / Фото t.me/kharkivlife

Офіційна інформація про вибухи 20 травня

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій пізніше повідомив, що "на території області все спокійно".

"Інформація в соціальних мережах і телеграм-каналах щодо вибухів в Хмельницькій області не підтверджена", - йдеться у повідомленні Хмельницької ОВА.

Нагадаємо, Google Maps додав панорами зруйнованих обстрілами міст Київської області. На карті можна подивитися зйомки квітня 2022 року з Бородянки, Бучі, Ірпеня та інших населених пунктів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти