В Херсоні вже торгують товарами з Ірану: місцеві їх не хочуть купувати

1 листопада 2022, 21:37
У росіян через санкції бракує власних продуктів для постачання на окуповані території.
фанта
У Херсоні продають іранську фанту і не лише / фото: brandmedia.com.ua, sprotyv.mod.gov.ua

На полицях в багатьох магазинах Херсону поруч із продуктовими товарами з "ЛНР" та рф, стоять товари з Ірану. Як повідомляє сайт Спротив, який координується ССО Збройних Сил України, навіть на тимчасово окупованих територіях українці здебільшого уникають продуктових товарів з прапором рф чи іранськими символами на пакунку.

"На поличках в багатьох магазинах Херсону - поруч із продуктовими товарами з "ЛНР" та рф, стоять товари з Ірану. Дві країни-терористки, які допомагають одна іншій обходити санкції. Зокрема покривати дефіцит продуктових товарів, які вже не виробляються на території рф, або більше не імпортуються до неї", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Також у ССО наголосили, що торговельна ізоляція Росії - це один з найнадійніших способів позбавити агресора бюджетних доходів і воєнних технологій. Саме тому важливо не лише розширити санкції, а й унеможливити будь-які способи їх обходу.

фанта
Іранська "фанта"

Іран продасть Росії ракети, щоб вбивати українців

Росія отримає від Ірану приблизно одну тисячу додаткових одиниць зброї, включаючи балістичні ракети малого радіусу дії "земля-земля" і більше ударних безпілотників.

Як повідомляє CNN, за поставками уважно стежать, оскільки це буде перший випадок, коли Іран передаватиме Росії передові високоточні керовані ракети, що може дати Кремлю значний поштовх на полі бою.

"За словами офіційних осіб західної країни, імені яких не називаються, остання партія зброї з Ірану до Росії включала близько 450 безпілотників, які росіяни вже використовували в Україні. Минулого тижня повідомлялося, що ЗСУ збили понад 300 іранських безпілотників", - йдеться в повідомленні.

Більше новин про ворожий Іран:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти