У Херсоні розстріляли помічника колаборанта Сальдо, який підтримав окупацію міста - Казанський

20 березня 2022, 20:58
Колишній мер міста підтримав окупантів.
У Херсоні розстріляли помічника колаборанта Сальдо, який підтримав окупацію міста - Казанський
У Херсоні розстріляли помічника колаборанта Сальдо / facebook.com/den.kazansky

У Херсоні розстріляли помічника російського колаборанта Володимира Сальдо-Павла Слободчикова. Він був убитий у власному автомобілі.

Володимир Сальдо підтримав російську окупацію Херсона і зараз разом з жменькою інших зрадників намагається створити в місті окупаційну адміністрацію, повідомив журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.

"Чи то Слободчиков чимось не догодив своїм господарям-росіянам. Чи то його знищило українське підпілля. Поки невідомо. Але ясно одне - доля колабораціоніста завжди неприваблива", - зазначив Казанський.

відео дня

Зазначимо, що колишній мер Херсона Володимир Сальдо після захоплення міста військами РФ був помічений на акції на підтримку російського вторгнення.

читайте такожБунт проти РФ: у Херсоні окупанти відкрили вогонь для залякування протестувальниківТим часом в аеропорту Чорнобаївки на Херсонщині українські військові знищили командний пункт загальновійськової армії Південного військового округу окупантів РФ. В результаті загинув командир окупаційної армії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти