У Херсоні пенсіонери відправили виплату від окупантів на потреби ЗСУ

16 серпня 2022, 16:21
Подружній парі прийшло обміняти рублі на гривні.
ВСУ
ВСУ / скріншот, УНІАН

У тимчасово окупованому Херсоні подружжя пенсіонерів отримали пенсію від російської "влади" і переказали всі кошти на підтримку Збройних сил України.

Перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський на своїй сторінці в Facebook зазначив, що дізнався про цих пенсіонерів від місцевої журналістки.

За її словами, листоноша сам приніс пенсіонерам гроші, хоча подружжя нікуди з цього приводу не зверталися і своїх даних ніде не поширювали. За два місяці на двох вони отримали 40 тисяч рублів.

відео дня

Попри складнощі, пенсіонери змогли обміняти рублі на гривню і покласти гроші на свій банківський рахунок, а потім відправити кошти на підтримку ЗСУ.

"Знаєте, завдяки таким людям, Херсон і є місто-герой. На таких патріотах тримається Херсон. Після деокупації імена цих сміливих і відданих своїй державі людей ми обов'язково назвемо!",- упевнений Соболевський.

Раніше ми повідомляли, що в анексованому Росією Криму українські партизани передали в лікарню російським окупантам пиріжки, в яких була щуряча отрута. В результаті вісім путінських солдатів загинули, 18 - в реанімації.

Також повідомлялося, що в Бородянці Київської області місцевий дідусь "пригостив" кадирівців отруєною бринзою. Як розповів пенсіонер, він приготував частування для загарбників на щурячій отруті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти