У Харкові горе-мати в прямому ефірі Instagram побила 4-річну дитину: хлопчика госпіталізували

26 жовтня 2021, 10:05
Поліція встановила особу жінки і склала на неї адміністративний протокол.
Дитина
Мати в прямому ефірі в Instagram била дитину / ua.depositphotos.com

У Харкові склали протокол щодо жінки, яка в прямому ефірі у соціальній мережі побила свого малолітнього сина. Дитина наразі перебуває в лікарні, повідомили в ювенальній поліції області.

Під час моніторингу соціальних мереж харківські правоохоронці виявили, як мати б'є свого малолітнього сина й транслює це в прямому ефірі в інстаграмі, повідомила ювенальна інспекторка Юлія Шеремет. З матір'ю проведена профілактична бесіда.

У місцевому телеграм-каналі "Типичный Харьков" опублікували скриншоти з прямого ефіру. На фото видно, як жінка б'є хлопчика по обличчю й усміхається у той момент. Дитина ж тримається рукою за ніс.

відео дня

За даними авторів, це відбувається регулярно. Вони відзначають, що у зв'язку з цим хлопчик в чотири роки погано говорить та постійно кричить на камеру: "Карина, не бий".

У Харкові горе-мати в прямому ефірі Instagram побила 4-річну дитину: хлопчика госпіталізували
Мати побили сина в прямому ефірі / скріншот

На Рівненщині мати жорстоко побила немовля

Раніше Главред писав, що в Рівному засудили 21-річну горе-матір, яка два роки тому, залишила побитого двомісячного сина в гуртожитку та пішла на побачення. Жінці присудили 1 рік та 3 місяці обмеження волі, її ж син зараз перебуває у дитячому будинку.

Через травми 2-річний Микита отримав інвалідність. Він не може рухатись та говорити. Його матір через це засудили та позбавили батьківських прав. Тепер дитина перебуває у Рівненському реабілітаційному дитячому будинку. Його можна всиновити, проте люди, коли дізнаються про хвороби Микити не хочуть цього робити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти