В Енергодарі окупанти не пустили співробітників у мерію

5 березня 2022, 09:06
Міська влада Енергодара в повному складі прийшли на роботу, але потрапити в будівлю мерії не змогли - окупанти замкнули двері зсередини.
Енергодар
В Енергодарі окупанти РФ захопили мерію / Скріншот YouTube

В Енергодарі окупанти заблокували мерію і не впустили представників влади всередину будівлі. Про це повідомив мер міста Дмитро Орлов.

За його словами, місцева влада шукатиме інше місце для роботи, щоб організовувати життєдіяльність Енергодара в умовах окупації.

"Незважаючи на все, Енергодар був і залишається Україною. Навіть коли ми в ізоляції", – заявив він.

відео дня

Раніше Главред повідомляв, що мер Енергодара Дмитро Орлов записав відеозвернення до громадян. У відео він розповідав про нинішню ситуацію в місті, яке зараз знаходиться під контролем окупантів. Незважаючи на риторику міського голови і заклики не провокувати російських військових, можна припустити, що мера міста могли захопити загарбники.

"Є висока ймовірність, що недавній виступ мера Енергодара був записаний під дулом автомата. Подібні відео можуть з'являтися і від інших утримуваних окупантами в адмінбудівлі керівників ЗАЕС. Будьте пильними! Перевіряйте інформацію!", - йдеться в повідомленні на сторінці "Енергоатому" в Telegram.

читайте такожНа Запорізькій АЕС є поранені внаслідок обстрілів - мер Енергодара

Війна в Україні - новини Енергодара:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти