"Їжаки" та укріплення з шин: жителі Енергодару готуються потужно зустріти ворога

28 лютого 2022, 16:17
366
На в’їзді у місто місцеві мешканці спорудили укріплення з автомобільних шин, розставили "їжаки" і розкидали скоби.
'Їжаки' та укріплення з шин: жителі Енергодару готуються потужно зустріти ворога
Жителі Енергодару готуються потужно зустріти ворога/ Скрін з відео

В місті Енергодар Запорізької області місцеві мешканці готуються зустріти окупантів – вони кинули на оборону міста усі можливі засоби.

Люди спорудили на дорозі при в’їзді у місто укріплення, щоб військова техніка ворога не могла проїхати далі. Відповідне відео оприлюднив телеканал Україна 24.

Як видно на відео, жителі міста стягнули до в’їзду у населений пункт багато автомобільних шин і спорудили з них укріплення. Також вони встановили металеві "їжаки" і розкидали скоби, щоб пробили колеса ворожої техніки.

При цьому окупанти уже стягнули свої сили до в’їзду у місто. Стикнувшись з перешкодами, які створили місцеві мешканці, ворог зупинився неподалік і почав перегрупування колони.

Раніше повідомлялося, що місто Бердянськ Запорізької області потрапило під окупацію російських військ. Декілька десятків місцевих мешканців вийшли на протест – вони заспівали гімн України перед важкою технікою окупанта біля Бердянської міської ради.

Нагадаємо, у Чернігівської області жителі одного з сіл знешкодили ворожий транспортний засіб. В результаті їх дій вдалося зупинити бензовоз з пальним для російських військ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти