У Часовому Ярі дістали з-під завалів вже 24 загиблих, в руїнах шукають 9-річного хлопчика

11 липня 2022, 14:09оновлено 11 липня 2022, 14:48
1095
Шанси знайти ще хоч когось живим під завалами багатоповерхівок просто тануть на очах.
часов яр, донбасс
У Часовому Ярі дістали з-під завалів вже 24 загиблих, в руїнах шукають 9-річного хлопчика/ Донецька ОВА, ДСНС України

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару окупантів по двох багатоповерхівках у Часовому Ярі на Донеччині досягла 24.

Ще 8 людей постраждали. Спочатку керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив в ефірі національного телемарафону, що загиблих уже 20.

"Станом на зараз дістали тіло ще одного загиблого. Усього 20 людей загинули і 8 отримали поранення. Розбір завалів триває, приблизно 62% вже розібрано", – розповів Кириленко.

відео дня

Проте в ДСНС пізніше повідомили, що з-під завалів дістали тіла уже 24 людей, а живими з-під завалів дістали 9 людей.

"Станом на 13:55 під час проведення аварійно-рятувальних робіт у п’ятиповерховому житловому будинку виявлено тіла 2 загиблих осіб. Всього з початку робіт на місці події виявлено тіла 24 загиблих осіб, врятовано з під завалів 9 осіб. Візуально спостерігаються тіла 5 загиблих осіб", - розповіли в ДСНС України.

Перед цим у ДСНС України зазначали, що з-під завалів було врятовано 8 мирних жителів. При цьому в руїна багатоповерхівки досі залишаються близько 20 осіб.

Була інформація, що у житловій багатоповерхівці, де ворожа ракета зруйнувала два під'їзди, міг перебувати9-річний хлопчик. Нині встановлюється, чи він живий.

Обстріл ракетами багатоповерхівок у місті Часів Яр

Російські окупанти вдарили по Донеччині з реактивних систем залпового вогню "Ураган". Внаслідок цього у місті Часів Яр була зруйнована багатоповерхівка, а під її завалами опинилися мінімум три десятки людей, серед яких 9-річна дитина. Атака на місто сталася ввечері напередодні, 9 липня.

При цьому в Росії удар по житлових багатоповерхівках в Часовому Яру цинічно видають за черговий "високоточний" удар по об'єктах ЗСУ. Речник військового відомства окупантів Ігор Конашенков заявив, що росіяни нібито "знищили базу" 118-ї бригади територіальної оборони.

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти