Доглядали старші діти у віці 5 і 7 років: у Мукачеві мати забула про хворе немовля

13 жовтня 2021, 17:05
Жінка не виконувала батьківських обов'язків, повідомили соціальні служби.
Немовля
Дитину вилучили з родини / Pixabay

У місті Мукачево Закарпатської області у матері забрали шестимісячного немовля, за яким доглядали старші діти віком 5 та 7 років.

До соціальних служб звернулися небайдужі сусіди родини, повідомили у Мукачівській міській раді.

Було встановлено, що шестимісячне немовля було хворе - у дитини була висока температура. Однак за немовлям доглядала не його мати, а діти у віці 5 і 7 років. Також мати офіційно не зареєструвала немовля.

відео дня

За даними міськради, жінка зловживала алкоголем і не виконувала батьківських обов'язків. А тому у неї забрали хворого малюка.

читайте також"Горілкою пригостила знайома": 18-річна мати "вирубалася" під час прогулянки з немовлям у Каховці"За зверненням небайдужих сусідів дитина була доставлена в обласну дитячу лікарню, де вона проходить лікування. Після закінчення лікування дитина буде влаштована в обласний будинок дитини", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми розповідали, що в Києві п'яна мати спала на вулиці, а поруч плакав її малюк. Таку картину побачила небайдужа перехожа, яка і звернулася до правоохоронців. Патрульні маму хлопчика на місці не застали. Жінка пішла і залишила сина. З дитиною була тільки заявниця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти