Тука розповів, чи можна достукатися до одурманених пропагандою росіян

12 квітня 2022, 14:40
Колишній високопоставлений чиновник Георгій Тука детально прокоментував ситуацію, при якій українці змогли б впливати на жителів Росії.
Георгій Тука
Георгій Тука / Главред

Колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб та колишній луганський губернатор Георгій Тука, відповідаючи на запитання читача на Главреді, сказав, що зараз українці ніяк не можуть пробитися до одурманеної пропагандою свідомості росіян.

"Зараз, на жаль, практично неможливо. Тому що близько 90% опитаних росіян отримують інформацію виключно з федеральних телеканалів. В таких обставинах і при такій ізоляції, як зараз, для росіян неможливо достукатися. До зміни світогляду росіян призведе виключно військова поразка", - сказав Тука.

читайте такожВійна в Україні затягнеться на два-три роки, добре, якщо не на довше - Георгій Тука

Нагадаємо, раніше відомий продюсер українського походження Олександр Роднянський на своїй сторінці в Instagram пояснив головні механізми пропаганди в РФ щодо війни в Україні.

"Найважливішою вимогою є заборона на використання слова "війна". Слід максимально скоротити використання словосполучення"бойові дії". Замість цього треба говорити "спеціальна операція", "визвольна місія". Додаткова важливість словосполучення "спецоперація" пояснюється тим, що на неї не можуть відправити строковиків. Україну треба показувати саме "войовничою". Наприклад, в Києві, пропонує методичка, "роздають зброю всім бажаючим", "це прямий шлях в Алеппо, до розбоїв, бандитизму", – зазначив він.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти