Телеканали групи 1+1 media здобули сім нагород VI Церемонії BigData Awards

13 липня 2023, 10:54
23
BigData Awards

У середу, 12 липня, відбулась VI Церемонія нагородження BigData Awards. Це щорічна відзнака у сфері телеперегляду, яку отримують телеканали за високі показники в системі Big Data Raiting та вагомий внесок у розвиток і трансформацію медіаіндустрії. Телеканали, що входять до складу групи 1+1 media та дистрибуційного портфоліо компанії, отримали одразу сім нагород в різних категоріях.

Так, за результатами 2022 року телеканал ТЕТ здобув першість у номінації "Кращий розважальний телеканал", ПЛЮСПЛЮС став переможцем у номінації "Кращий дитячий телеканал", а Бігуді визнано "Кращим телеканалом, що демонструє серіали".

BigData Awards

Крім цього, у номінації "Serious Challenger 2022" відзначені телеканали 1+1 Марафон, Nick Jr. та Comedy Central. Також Comedy Central здобув перемогу в категорії "Крок вперед".

відео дня

"2022 рік був, мабуть, найтурбулентнішим за всю нашу історію. Проте ми гідно пройшли виклики, трансформувалися та продовжуємо рухатися вперед, аби очікування наших глядачів виправдовувлися. Дякуємо BigData Awards за професійну відзнаку. Далі — більше", — коментує Максим Кривицький, директор телевізійного бізнесу 1+1 media.

Довідка

Премія BigData Awards — щорічна відзнака у сфері телеперегляду, яка вручається за високі показники в системі Big Data Raiting упродовж року. Переможці премії визначаються за результатами підсумків щомісячного лідерства у тій чи іншій категорії. До слова, група 1+1 media щороку здобуває першість у ключових категоріях.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти