Там жорстокі штурми: росіяни атакують два населених пункти на сході - Євлаш

4 березня 2024, 00:07
Російські окупанти кидають в штурм мотострілецькі полки, десантні підрозділи та бойовий армійський резерв.
Там жорстокі штурми: росіяни атакують два населених пункти на сході - Євлаш
Росіяни штурмують два населених пункти на сході / Колаж: Главред, фото: 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха, 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького

Російські окупанти намагаються атакувати на Бахмутському напрямку. Нині там тривають жорстокі бої. Про це в ефірі телемарафону заявив начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш.

Ворог атакує населений пункт Іванівське. Жорстокі бої тривають в межах міста, каже Євлаш. Українські військові героїчно відбивають атаки росіяни та намагаються відкинути ворога із зайнятих рубежів.

Росіяни також атакують Богданівку, яка північніше від населеного пункту Часів Яр.

відео дня

"Туди перекидаються десантні підрозділи, мотострілецькі полки та бойовий армійський резерв", - каже Євлаш.

Українські військові тримають оборону і не дають просунутись ворогу вперед.

Хто такий Ілля Євлаш

Євлаш Ілля - начальник пресслужби ОСУВ "Хортиця", капітан. Тимчасово виконував обов’язки начальника служби звʼязків з громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ. Родом з міста Мена, що на Чернігівщині. Закінчив Національний університет оборони за спеціальністю "Політологія" та Києво-Могилянську академію за фахом "Журналістика".

Війна Росії проти України

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що навесні 2022 року Росія "пропонувала" Україні так званий мир "в обмін" на Крим і втрату суб'єктності держави. Київ рішуче відмовився від таких "умов".

У ГУР назвали прізвища головних призвідників "Майдану-3" проти України. Зокрема, йдеться про Владислава Суркова та Сергія Кирієнка, який вважається куратором окупованих територій української держави.

Україна 2024 року отримає винищувачі F-16, сказав президент Володимир Зеленський. За його словами, потрібно працювати над тим, щоб захистити повітряний простір від російських військових літаків, авіабомб і ракет.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти