Стріляв у дичину, а влучив у підлітка: на Вінниччині мисливець з рушниці підстрелив хлопчика

1 листопада 2021, 14:56
Дитина отримала непроникне вогнепальне поранення грудної клітки та голови, поділилися у поліції.
Стріляв у дичину, а влучив у підлітка: на Вінниччині мисливець з рушниці підстрелив хлопчика
На Вінничині мисливець підстрелив хлопчика / vn.npu.gov.ua

У неділю, 31 жовтня, у Вінницькій області стався серйозний інцидент – мисливець поранив з гладкоствольної рушниці 14-річного підлітка. Його госпіталізували в найближчу лікарню з непроникливим вогнепальним пораненням грудної клітини та голови.

Як інформує пресслужба обласної поліції, провівши першочергові заходи, поспілкувавшись із молодиком, встановили, що поранення потерпілий отримав у результаті рикошету заряду дробу під час полювання 26-річного односельця на пернату дичину.

У поліції додали, що тілесні ушкодження хлопчик отримав під час прогулянки з собакою поблизу водойми за межами села, де полював чоловік.

відео дня

"Працівники поліції встановили, що поранення потерпілий отримав внаслідок рикошету заряду дробу під час полювання 26-річного односельця на пернату дичину. Зареєстрована зброя у мисливця вилучена", – йдеться у повідомленні.

Зареєстровану зброю у мисливця вилучено. Таке кримінальне правопорушення карається позбавленням волі строком до двох років.

Стріляв у дичину, а влучив у підлітка: на Вінниччині мисливець з рушниці підстрелив хлопчика
Зареєстровану зброю у мисливця вилучено / vn.npu.gov.ua

Нагадаємо, на початку вересня ЗМІ писали, що в одній зі шкіл Полтави 19-річна дівчина з арбалета поранила двох вчителів. Слідству затримана розповіла, що до стрільби її підштовхнув сон. Начебто вона мала когось вбити. Щоправда, слідчі досі чекають результатів експертиз – чи була зловмисниця під дією алкоголю, наркотиків та взагалі психічно здорова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти